Kategoriat
Uncategorized

Kevättapaaminen 18.5.2022 klo 18: Järjestöt maailmalla

Tervetuloa Globaali terveys ry:n kevättapaamiseen keskiviikkona
18.5.2022 klo 18:00-20:00!

Kevättapaamisen teemana on tänä vuonna järjestöjen tekemä työ globaalin terveyden kentällä. Pääsemme kuulemaan kokemuksia kentältä ja keskustelemaan järjestöjen tekemästä työstä. Mukana tilaisuudessa ovat Suomen Punaisen RistinLääkärin sosiaalisen vastuun ja Lääkärit ilman rajoja -järjestöjen edustajat.

Tilaisuus alkaa klo 18:00 kahvitarjoilulla ja itse luento-osuus alkaa noin klo 18:15. Puheenvuorojen jälkeen on aikaa kysymyksille, keskustelemiselle ja verkostoitumiselle.

Luentotilaisuus on kaikille avoin ja maksuton. Tilaisuutta voit seurata paikan päällä Helsingissä Helsingin yliopiston Biomedicumin kokoustiloissa (Haartmaninkatu 8, tila koko.1). Laitamme A4-opasteet kokoustilaan Biomedicumin pääovelta.

Tilaisuutta voi seurata myös Teams-etäyhteydellä.

Ilmoittautumista tilaisuuteen ei tarvita, mutta jos tiedät jo nyt tulevasi paikalle livenä, laittaisitko viestiä osoitteeseen info(at)fsih.fi, jotta osaamme hieman arvioida kahvitarjoiluiden määrää. Paikanpäälle voi kuitenkin hyvin tulla, vaikka et olisikaan ilmoittautunut etukäteen.

Lisätietoa tapahtuman Facebook-kutsusta tai sähköpostiosoitteesta info (at) fsih.fi.

Tervetuloa, toivottavasti tapaamme mahdollisimman monen kanssa
kasvotusten pitkän korona-ajan jälkeen!

(Huom. Globaali terveys ry:n jäsenet: sähköpostikutsu tähän tapahtumaan on useilla mennyt roskapostikansioon. Kannattaa tarkastaa se, jos et ole saanut kutsua.)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *